Behandelingen

Alle behandelingen in de salon van Aromabel Deurne zijn direct online te boeken. Als u door lichamelijke omstandigheden niet in staat bent om bij mijn salon langs te komen, dan behoort een behandeling aan huis tot de mogelijkheden. Lees voordat u een behandeling boekt eerst de volgende voorwaarden.

Nekmassage DeurneRug, nek en schouders

Tijdens deze massage worden diepe weefsels losgemaakt door verschillende technieken. Dmv (flexibele) cupping op o.a. de erector spinae, trapezius, deltoidius en romboidius te zetten; kan ik de huid en onderliggend bindweefsel optillen. Zo ontstaat daar ruimte. Afvalstoffen kunnen beter worden afgevoerd doordat deze in de dieper gelegen weefsels aan het huidoppervlak gebracht worden.  De stofwisseling wordt geactiveerd en de weerstand wordt verhoogd. Tijdens cupping treedt er een zeer sterke doorbloeding op waarmee spierknopen kunnen verdwijnen. Uw onderhuidse verklevingen worden hiermee ook losgemaakt. Cupping kan soms gevoelig zijn maar wordt ook als prettig ervaren.

Om mijn behandeling  het best te laten slagen, geef ik u ook een aantal oefeningen mee naar huis.Ik sluit deze behandeling altijd ontspannen af, zodat u in rust de salon kunt verlaten.

Duur: 45 minuten
Prijs: €50,-

Klachtenbehandeling

Deze behandeling is volledig gericht op het verminderen van fysieke pijnklachten zoals pijn in de rug, nek, schouders en ledematen. Dit gebeurt door verschillende technieken toe te passen op de spieren en het omringende bindweefsel. Ik zoek voor u de juiste etherische oliën die u ondersteunen bij het afvoeren van afvalstoffen, de bloedcirculatie stimuleren, spieren ontspannen, ontstekingen remmen en pijn verdoven. Dit alles kan u helpen met het herstel en het verminderen van de pijn.

U neemt dan altijd minimaal 3 x 30 minuten af binnen 14 dagen voor het beste resultaat.

Wanneer u of de masseur geen verschil merkt, adviseren wij u naar de fysiotherapie te gaan.

Duur: 3 x 30 minuten
Kosten: €105,-

Gezichtsbehandeling deurne

Gezichtsbehandeling

4 beauty skin treatments. Dé gezichtsbehandeling die je moet komen ervaren! Rust en evenwicht staan hier centraal! Alles 100% puur en natuurlijk met de cec productlijnen van Chi.

4 beauty skin treatments.
Dé gezichtsbehandeling die je moet komen ervaren! Rust en evenwicht staan hier centraal! Alles 100% puur en natuurlijk met de cec productlijnen van Chi.

Het stappenplan: Warm aromatisch voetenbad met magnesium om te landen |  Gezichtsreiniging met aromatische cleansing oils | Warm kompres | Peeling met zijde cocons of plaatselijke bio honing | Penseel massage | Massage met Shia-silk stempels | Manuele gezichtsmassage met aromatische skin oil op maat | Pop-up masker met aromatisch hydrolaat | Verkoelende edelsteen massage ter afsluiting.

Met nog vele verrassingsmomenten daarin verwerkt! Dit samen zorgt voor een ontspannen, stralende, zachte, glanzende huid die goed doorvoed is. Doordat je huid de aandacht krijgt die jij verdient.

Prijs: €80,-

Magnesium boost comfort

Loopt u met vage klachten en voelt u zich gestrest? Neem dan eens op zijn tijd een Magnesium boost bij Aromabel Deurne.

Tegenwoordige tijd krijgen we veel te weinig Magnesium binnen via ons anders geteelde voedsel. Daar we wel de behoefte hebben aan 400 mg magnesium per dag. Gelukkig is dit heel gemakkelijk aan te vullen via huidopname. Namelijk 90% of meer wordt ook daadwerkelijk via onze huid opgenomen rechtstreeks op celniveau. Je kunt niet te veel opnemen. Je zult je hierdoor heel ontspannen gaan voelen en tevens ook een energieboost krijgen!  Magnesium is het sleutelmineraal, daardoor zullen andere voedingsstoffen ook beter kunnen worden opgenomen en worden losgelaten. Magnesium zorgt voor rust in het zenuwstelsel, zachte huid, stimuleert vetverbranding, voorkomt aderverkalking, versterkt botten en tanden, ontspant spieren, versoepelt gewrichten, verbeterd de nachtrust en geeft energie.

De behandeling:

  • Warm magnesium voetenbad
  • Magnesium lichaamsscrub
  • Magnesium lichaamspakking
  • Magnesiumgel lichaamsmassage
  • Magnesium aloë vera gezichts reiniging
  • Met een warm aromatisch compres wordt alles afgenomen, zodat je weer schoon de deur uit kunt gaan.
  • Magnesiumspray onder de voeten als extra ritueel.

Je zult ontspannen en opgeladen mijn salon weer verlaten. Alle producten zijn ook als onderhoud voor bij u thuis; bij mij in de salon verkrijgbaar. Vraag er gerust naar!

Duur: 90 minuten
Prijs: €98,-

Dorn therapy

Een holistische en niet-invasieve benadering die tot doel heeft de natuurlijke genezingsmechanismen van het lichaam te ondersteunen.  Dorn therapy helpt om verlichting te bieden bij een verscheidenheid aan problemen aan het bewegingsapparaat door de focus te leggen op het corrigeren van verkeerde uitlijningen en onevenwichtigheden in de wervelkolom en gewrichten.

Veel mensen ervaren een verbeterde mobiliteit na het ondergaan van Dorn therapy. De zachte aanpassingen en oefeningen helpen de spanning te verminderen en de gewrichtsfunctie te verbeteren, waardoor een groter bewegingsgemak mogelijk wordt. Hierdoor helpt de therapie tevens om verschillende pijnklachten te verlichten. Men kan hierbij denken aan aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, ischias en gewrichtsklachten. Deze therapie hanteert een holistische benadering, waarbij het lichaam als geheel wordt beschouwd. Door evenwicht en afstemming te bevorderen, richt het zich niet alleen op specifieke kwesties, maar ondersteunt het ook het algemene welzijn.

Dorn therapy wordt bij Aromabel gecombineerd met Breuss massage. Deze vorm van massage is geheel gefocust op het ontspannen van psyche en lichaam. Het is een techniek uit Duitsland met ruime olie van Sint-janskruid.

Neem contact met me op om meer informatie te krijgen over deze therapievorm of boek een afspraak. Ik sta klaar om u te helpen uw lichamelijke klachten te verminderen en uw algehele welzijn te verbeteren met behulp van Dorn therapy.

Duur: 60 minuten
Prijs: €60,-

Massage Deurne

Voorwaarden

De massages, behandelingen en specials van Aromabel Deurne zijn exclusief voor vrouwen (m.u.v. de Zorgmassage).

In de volgende gevallen kan ik u helaas geen massage aanbieden: bij de griep, spataderen, tumor (mits toestemming van behandelend arts), koorts, ontsteking, trombose, bij gebruik van hartmedicatie en bloedverdunners, besmettelijke huidaandoening en een slechte algehele toestand zoals lichamelijk en geestelijk.

Een behandeling, massage of special aan huis is alleen bedoeld voor lichamelijk mindervalide mensen en kunt u alleen telefonisch boeken (m.u.v. de Zorgmassage). Hiervoor wordt €25,- extra in rekening gebracht (m.u.v. de Zorgmassage).

Tel: 06-14599089