Duurzame inzetbaarheid

Vitaliteit kweken!

Duurzame inzetbaarheid: Iedereen kent ze; momenten dat je stress ervaart of dat je je zorgen maakt. Dit geldt niet alleen voor jou als ondernemer maar natuurlijk ook voor je werknemers. Een stoelyogales, Stoel Tai Chi of stoelmassage kan helpen bij het reduceren van dit gevoel en is daarom een krachtig middel in de strijd tegen ziekteverzuim.

Nu heb ik je aandacht hè, ziekteverzuim kan namelijk een enorme kostenpost zijn voor je bedrijf. We weten allemaal dat voorkomen beter is dan genezen, dus wat vind je van het idee om eens collectief een van deze manieren te ervaren? Neem gerust contact met me op om er meer informatie over in te winnen!

Stoel Tai Chi

Vanuit de Chinese denkwijze bestaat alles uit energie zoals materie en levende wezens. Je kunt de hoogst haalbare levenskracht bereiken door het beoefenen van het energiesysteem. Het idee achter de bewegingsoefeningen zijn belangrijker dan de beweging zelf.

Alles bij de Tai Chi Qigong oefeningen draait om Yin en Yang, de 5 elementen, meridianen, ademhalen, herhalingen, ontspannen, flexibiliteit, harmonie, vloeiend, traagheid en zachtheid. Deze aangepaste vorm van Tai Chi biedt verschillende voordelen.  Stoel Tai Chi kan helpen bij het verbeteren van de balans, coördinatie en flexibiliteit. Bovendien draagt het bij aan stressvermindering en het algemene welzijn. De zittende aard van deze Tai Chi-vorm maakt het ook geschikt voor verzorgingshuizen, revalidatiecentra en kantoren, waar het mensen de mogelijkheid biedt om tijdens het zitten te genieten van de voordelen van deze eeuwenoude bewegingsleer.

Mijn eigen ervaring bij dementerende ouderen is ongelooflijk goed. Men haalt hier heel veel voldoening en met name rust uit. Er ontstaat ook altijd enorm veel respect voor elkaar tijdens deze groepslessen.

Je kunt Stoel Tai Chi boeken als les met maximaal 12 deelnemers of als workshop. I.v.m. variabele prijzen zijn deze lessen / workshops alleen via de mail of telefonisch te boeken.

Duur: 60 minuten
Prijs: in overleg

Stoel Yoga

Bij Stoel Yoga ervaart men complete acceptatie en iedereen kan het. Het gaat er hier vooral niet om hoe goed of lenig iemand is, maar wat zijn ieders mogelijkheden! Na het einde van zo’n les is men volledig tot rust gekomen en kan de bloedcirculatie beter doorstromen en heeft men ook nog aan hun sociale contacten gewerkt!

Stoel Yoga kan duurzame inzetbaarheid op de werkvloer bevorderen. Boek mij binnen uw bedrijf voor duurzame inzetbaarheid, voor een familie-uitje of gewoon om samen in beweging te zijn. I.v.m. variabele prijzen zijn deze lessen / workshops alleen via de mail of telefonisch te boeken.

Duur: 60 minuten
Prijs: in overleg

Stoel massage

Deze korte stoelmassage ontspant en geeft nieuwe energie!

De stoelmassage is gebaseerd op de Japanse shiatsu massage (drukpuntmassage). De ontvanger neemt plaats op een ergonomische stoel die het lichaam goed ondersteunt, zodat men optimaal kan ontspannen. De kleren blijven aan, waardoor het nog gemakkelijker is om deze massage ‘tussen de bedrijven door’ te geven. Ideaal wanneer mensen klagen dat ze weinig tijd hebben om naar een massagetherapeut te gaan.

Hoewel deze massage maar 20 minuten duurt is de uitwerking zeer intens. Waar deze massage de bloedcirculatie stimuleert en de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden, geeft het ook tegelijk een boost voor je immuunsysteem.

Duur: vanaf 20 minuten
Prijs: vanaf €20,-

Massage Deurne

Voorwaarden

De massages, behandelingen en specials van Aromabel Deurne zijn exclusief voor vrouwen (m.u.v. de Zorgmassage).

In de volgende gevallen kan ik u helaas geen massage aanbieden: bij de griep, spataderen, tumor (mits toestemming van behandelend arts), koorts, ontsteking, trombose, bij gebruik van hartmedicatie en bloedverdunners, besmettelijke huidaandoening en een slechte algehele toestand zoals lichamelijk en geestelijk.

Een behandeling, massage of special aan huis is alleen bedoeld voor lichamelijk mindervalide mensen en kunt u alleen telefonisch boeken (m.u.v. de Zorgmassage). Hiervoor wordt €25,- extra in rekening gebracht (m.u.v. de Zorgmassage).

Tel: 06-14599089