Holistische benadering

Holistische
benadering

Holistische zorg is zorg die niet alleen kijkt naar de klacht of het symptoom, maar naar de mens erachter. Achter elke klacht, symptoom of zorgvraag zit meer dan alleen fysieke of mentale onbalans, het is een samenwerking van meerdere factoren. In onze visie op gezondheid staat de gehele mens centraal. Je kunt bij Aromabel uit 3 methodes kiezen wat het beste bij u past.

Reiki

Reiki betekent in Japan universele levensenergie.

(Binnenkort bij Aromabel) Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning.

Reiki werkt stressverlichtend, is goed voor de nachtrust, werkt pijn verlichtend, versnelt het zelfgenezingsproces, doorbreekt oude patronen, boost je immuunsysteem, zorgt voor meer focus en energie en zorgt voor een diepe ontspanning.

Het verschilt per persoon hoe reiki wordt ervaren. Na een eerste behandeling met reiki voel je een diepe ontspanning. Het geeft je een bevrijdend gevoel. En het fijne is dat reiki direct effectief is. Je geniet nog dagenlang na van de voordelen. Zelfs als je het idee hebt dat je niets hebt ervaren, zal de reiki-behandeling haar werk doen.

Reiki wordt uitgevoerd met kleding aan.

Duur: volgt binnenkort
Prijs: volgt binnenkort

Ontspannende massages Deurne

Aura Chakra healing

(Binnenkort bij Aromabel) Met de holistische geneeswijze aura- en chakrahealing breng je mensen opnieuw in balans. De 7 chakra’s in het menselijk lichaam nemen energie op uit het aura, ons omringende energieveld. De chakra’s zijn daarom van wezenlijk belang voor ons algehele gevoel van welbevinden en gezondheid. Ik kan opmerken of de 7 chakra’s – hart chakra, keel chakra, wortel chakra, sacraal chakra, zonnevlecht chakra, derde oog chakra, kruin chakra – in balans zijn en eventuele chakra blokkades opheffen.

Duur: volgt binnenkort
Prijs: volgt binnenkort

Alternatieve geneeswijze Deurne

Magnetiseren

(Binnenkort bij Aromabel) Met de holistische geneeswijze magnetiseren breng je mensen opnieuw in balans. Magnetiseren valt onder de energetische behandeltechnieken. Tijdens magnetiseren geef je kosmische energie door aan je cliënt via handoplegging. Met deze energie hef je blokkades in de energiestroom op en herstel je de energiebalans van jouw cliënt.

Duur: volgt binnenkort
Prijs: volgt binnenkort

Massage Deurne

Voorwaarden

De massages, behandelingen en specials van Aromabel Deurne zijn exclusief voor vrouwen (m.u.v. de Zorgmassage).

In de volgende gevallen kan ik u helaas geen massage aanbieden: bij de griep, spataderen, tumor (mits toestemming van behandelend arts), koorts, ontsteking, trombose, bij gebruik van hartmedicatie en bloedverdunners, besmettelijke huidaandoening en een slechte algehele toestand zoals lichamelijk en geestelijk.

Een behandeling, massage of special aan huis is alleen bedoeld voor lichamelijk mindervalide mensen en kunt u alleen telefonisch boeken (m.u.v. de Zorgmassage). Hiervoor wordt €25,- extra in rekening gebracht (m.u.v. de Zorgmassage).

Tel: 06-14599089