Massages

Alle massages in de salon van Aromabel Deurne zijn direct online te boeken. Als u door omstandigheden niet in staat bent om bij mijn salon langs te komen, dan behoort een massage aan huis tot de mogelijkheden. Lees voordat u een massage boekt eerst de volgende voorwaarden.

Aromassage

Ik start met een reinigende voetbad met Himalayazout of magnesiumzout om u te verwelkomen en u op uw gemak te stellen. Dan volgt een gehele lichaamsmassage waar ik begin op uw rug, nek/schouders, armen, achterkant benen, voorkant benen, voeten en optioneel buik/gezicht.

De gezichtsmassage is met speciale zuivere gezichtsolie wat weer voor een andere geurbeleving zorgt. De pure zuivere hoogwaardige oliën stem ik geheel op uw situatie en/of wens af. Deze olie wordt au bain Marie verwarmt en over uw lichaam gegoten, waardoor u bedwelmd wordt door de natuurlijke helende aroma’s. De massagegrepen zijn bedoeld om lichaam en geest te kunnen laten ontspannen, zodat u zich heerlijk over kan geven aan de rust die u op dat moment verdiend.

De gebruikte gezichtsolie komt uit de lijn van cec Chi: wood, lavender, happiness en a touch of roses. Deze zijn ook verkrijgbaar in de salon.

Prijs 60 minuten: €60,-
Prijs 90 minuten: €80,-

Massages Deurne

Luxe body treatment

Ervaar de verschillende structuren op uw huid. Je komt heerlijk tot rust met een voetbad van magnesium. Je krijgt een Himalaya scrub voor een goede bloedcirculatie en het verwijdert de dode huidcellen. Een honingmassage voor bindweefsel en afvalstoffen
afvoer. Verwarmde haverstempels om uw huid te herstellen en kalmeren. Kokosolie massage om u geheel te laten ontspannen en uw huid een mooie natuurlijke glans te geven.

Duur: 90 minuten
Prijs: €99,-

Ontspannende massages Deurne

Antistress massage

U start met een ontspannend voetbad met lavendel en een kopje lavendel thee om u even binnen te laten komen. Dan krijgt u een algehele lichaamsscrub van Himalayazout met lavendel, waardoor later de ontspannende werkstoffen sneller en beter kunnen worden opgenomen. Voor uw gezicht krijgt u een ontspannen bindweefselmassage met bio honing. En een zachte witte leem masker met pop-up masker gedrenkt in lavendel hydrolaat. Afsluitend met een lavendel gezichtsmassage.

Duur: 90 minuten
Prijs: €95,-

Wellness Deurne

Evenwichtsmassage

Alles staat in het teken van ontspanning en evenwicht. Door een aardend voetenbad en een lichaamsscrub, waarna de etherische oliën hun werking kunnen gaan doen. Ik werk met veel massage grepen om het lichaam in evenwicht te zetten dmv lemniscaten en andere strijkbewegingen. Vervolgens een zijde zachte gezichtsmassage met pure zijde cocons, volgend door een rozenpoedermasker met pop-up.

Duur: 90 minuten
Prijs: €95,-

Mindfulness massage

Een heerlijke ontspanningsmassage met ontspannende, aardende en opvrolijkende etherische oliën, voorafgaande een lichaamsscrub, een gezichtsmassage met zijde cocons rijk aan eiwitten en een pop-up masker van neroli hydrolaat en zachte witte leem. Ondertussen luistert u naar een mooie visualisatie die ik u geef.

Duur: 90 minuten
Prijs: €95,-

Vitale massage

De massage is geheel afgestemd om vitaal de ruimte te kunnen verlaten en met frisse moed de dag verder te kunnen. Hierbij werk ik o.a. met een algehele lichaamsscrub met oppeppende oliën en een boost voor uw gezicht met een chiazaad massage en een masker naar keuze.

Duur: 90 minuten
Prijs: €95,-

Seizoensmassage

Met een passende geurbeleving afgestemd op het seizoen, krijgt u een lichaamsscrub en -massage. Het gezicht wordt verwend met een chiazaad massage die uw huid extra hydrateert tegen de weersinvloeden.

Duur: 90 minuten
Prijs: €90,-

Warme deken vol liefde

Startend met een warm liefdevol voetenbad en een algehele lichaamsscrub waarna de warm opgegoten olie met spierverwarmende en liefdevolle etherische oliën extra hun werk voor je kunnen doen. Met een gezichtsmassage door fluweelzachte penselen onder gedompeld in warme olie. Afsluitend met een warm pop-up masker van rozenhydrolaat en rozenpoeder.

Duur: 90 minuten
Kosten: €95,-

Kindermassage

Soms kunnen woorden niet alles zeggen. Wat een liefdevolle aanraking wel kan. Dit bevordert het welzijn van een kind, waardoor je positief contact, bewustwording van eigen lichaam, ontspanning en geborgenheid creëert. Dit alles naast spierontspanning, snellere stofwisseling, betere bloedcirculatie en vocht afvoer. Aan te raden bij: hooggevoeligheid, slecht slapen, huilerig, geïrriteerd, concentratieproblemen, vermoeidheid, driftbuien, angst en onzekerheid.

Duur: 45 minuten
Prijs: €35,-

Zwangerschapsmassage

Wanneer je zwanger bent moet je lichaam nu eenmaal veel harder werken en heb je mentaal veel voor te bereiden. Hierdoor kun je stress, zware, vermoeide benen en gevoelige banden ervaren. Daarom is het zeer raadzaam om af en toe een zwangerschapsmassage te boeken!

Je wordt warm ontvangen in mijn salon waar de ontspannende aroma’s je tegemoet komen. Waar ik je een warm magnesium voetenbad geef (zeer raadzaam tijdens de zwangerschap). Zo zul je je snel welkom voelen en vertrouwd met me raken. Daar kiezen we samen zorgvuldig passende etherische oliën uit die veilig bij zwangerschapsmassage ingezet mogen worden. De gehele massage zal veel zachter worden uitgevoerd i.v.m. de vele afvalstoffen die daar anders bij vrij zouden komen. Terwijl jij je op je eigen lichaam, kindje en mijn handen concentreert; laat ik je de welverdiende rust en aandacht ervaren! Dit met veel zachte enfleurages, geuren en klanken. En een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling met volledig 100% pure natuurlijke producten. Deze zorgen voor een gereinigde en stralende gehydrateerde huid.

De voordelen van een zwangerschapsmassage zijn:

 • het verlaagt het stresshormoon voor moeder en kind
 • het verbetert de slaapkwaliteit
 • de ademhaling wordt rustiger, waardoor je baby mee geniet
 • verminderd zwelling in je gewrichten
 • verminderd spierpijnen en krampen
 • uit onderzoek blijkt dat het de kans op vroeggeboorte verlaagd
 • een betere bloedcirculatie en weerstand

Belangrijke informatie:

 • Ik masseer alleen toekomstige moeders die minstens 14 weken zwanger zijn!
 • Ik masseer niet bij hoge bloeddruk.
 • Geef eventuele zwangerschapscomplicaties door.
 • Bij twijfel altijd je verloskundige vragen.
 • Ik ben niet in het bezit van een speciale behandeltafel met uitsparingen voor buik en borsten, maar ik zal er alles aan doen om het zo comfortabel mogelijk voor jou te maken!♡

Duur: 90 minuten
Prijs: €90,-

Zorgmassage

De zorgmassage is vooral geschikt voor ouderen, iemand met verstandelijk en/of lichamelijke beperkingen en mensen die ongeneeslijk ziek zijn.

Deze massage bestaat uit zachte aanrakingen die liefde en respect waarmaken. Een zorgmassage laat u ervaren dat het lichaam naast pijn en andere kwalen ook nog erg prettig kan aanvoelen. Je lichaam is namelijk meer dan alleen oud, ziek of gehandicapt. Iedere aanraking brengt wat teweeg en zal in dit geval een heilzaam en geborgen gevoel tevoorschijn halen! De massages doelen vooral op ontspanning en zorgen voor rust in lichaam en geest. Ook wanneer men pijnklachten heeft, zal men ervaren dat bij ontspanning de pijn ook draaglijker kan worden. Deze zorgmassage zorgt ervoor dat men de volle aandacht en het welverdiende begrip krijgt, zodat men zich veilig en geborgen voelt.

Ik werk met puur natuurlijke werkzame stoffen uit planten, bomen, vruchten, zaden en bloemen. Iedere plant heeft haar eigen werkzame stof op lichamelijk, maar ook het emotionele en energetische vlak. Samen kiezen we voor u het best passende aroma voor dat moment! Of u nu wil of niet; geur komt rechtstreeks via het reukorgaan binnen de hypothalamus vlakbij de hersenen, waar het direct uw herinneringen,  geheugen en emoties aanspreekt. Zo is aromatherapie ook heel goed in te zetten bij mensen met dementie.

De vele voordelen:

 • ervaart volle aandacht
 • genieten
 • ontspanning van lichaam en geest
 • rustigere ademhaling
 • pijn verlichtend bij spieren en gewrichten
 • betere bloedcirculatie
 • betere slaap
 • gezond voor de vitale functies
 • sterke emoties verzachten
 • geeft troost
 • bouwt een vertrouwensband op
 • acceptatie van eigen lichaam
 • zachte stralende huid

In de meeste gevallen vindt de massage plaats op handen, voeten, hoofd, nek en schouders. Daarom zou 45 minuten voldoende moeten zijn. Is korter of langer masseren wenselijk, dan kunt u dit tijdens het boeken selecteren.

De zorgmassage wordt altijd op locatie gegeven. Als u bij de doelgroep behoort, kom ik voor deze massage graag bij u op locatie. Voor de reiskosten en service buiten de salon wordt €15,- per locatie extra in rekening gebracht.

Duur: 45 minuten
Prijs: €45,- (excl. servicekosten)

Ouderenmassage Deurne
Massage Deurne

Voorwaarden

De massages, behandelingen en specials van Aromabel Deurne zijn exclusief voor vrouwen (m.u.v. de Zorgmassage).

In de volgende gevallen kan ik u helaas geen massage aanbieden: bij de griep, spataderen, tumor (mits toestemming van behandelend arts), koorts, ontsteking, trombose, bij gebruik van hartmedicatie en bloedverdunners, besmettelijke huidaandoening en een slechte algehele toestand zoals lichamelijk en geestelijk.

Een behandeling, massage of special aan huis is alleen bedoeld voor lichamelijk mindervalide mensen en kunt u alleen telefonisch boeken (m.u.v. de Zorgmassage). Hiervoor wordt €25,- extra in rekening gebracht (m.u.v. de Zorgmassage).

Tel: 06-14599089