Over mij

Massagesalon

Even voorstellen

Ik ben Annabel van Nunen moeder van 2 zonen 13 en 17 jaar oud en woon samen met mijn partner Dennis. De natuur en alle dieren zijn voor mij erg belangrijk in het leven, dit schept me veel rust, warmte en plezier!

Al heel mijn leven heb ik een hoog ontwikkeld reukvermogen en ben verslaafd aan goede geuren. Na mijn kinderjaren ben ik op mijn 20ste met aromatherapie in aanraking gekomen in de geronto psychiatrie. Dit had meteen mijn aandacht te pakken. Zo heb ik hiermee vele mooie ervaringen opgedaan op het gebied van beter slapen, onrust, luchtwegen en pijnen. Tijdens de Corona heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid met een Diploma als Aromatherapeut. Verder beschik ik ook over verschillende Diploma’s en certificaten. Hiermee kan ik alles goed combineren en toepassen bij wat er op dat moment en bij die persoon goed zou passen. Alles versterkt zich met elkaar!

Mijn doelen zijn om uit te blinken in de belevingen van de bezoekers in mijn “salon”. Graag zou ik altijd van de laatste nieuwtjes op de hoogte zijn en deze terug laten zien aan mijn klanten. De rust en ontspanning moeten aan kop staan samen met mijn respect en liefde naar de klant die ik op professionele wijze zal neerzetten.

Zelf heb ik al 23 jaar mooie en goede ervaringen op het gebied van aromatherapie in de ouderenzorg opgedaan. Zo werkte ik jarenlang samen met de verpleeghuisarts op Archipel Zorggroep in Eindhoven. De aromatherapie werd dan ook in de medicatielijst meegenomen en door iedere zorgmedewerker juist toegepast.

Mijn specialisaties

Hieronder vindt u een overzicht van mijn opleidingen en ervaring. Mijn streven is om mezelf zoveel mogelijk te blijven te ontwikkelen om zo mijn klanten een professionele, ontspannende en unieke ervaring te kunnen bieden.

Civas opleidingen

Bij opleidingsinstituut Civas heb ik als eerste mijn diploma Aromatherapie behaald. Voor meer verdieping heb ik daarna ook de opleidingen Chakra en Aura healing, Reiki en Magnetiseren gevolgd en met succes afgerond.

Stichting Wellness

De prachtige gezichtsbehandeling 4 beauty skin treatment met vele verschillende 100% natuurlijke structuren en geurbelevingen. Met o.a. Himalaya zout, honing, pure zijde cocons, roze masker, chiazaad oogmaskers en de cec gezichtsproducten van Chi.

Mood Massage

Bij Mood Massage opleidingen heb ik op vraag van de klanten mijn uitbreiding op het gebied van rug, nek en schouderklachten behaald. Op deze manier kan ik nu nog beter inspelen op specifieke klachten van mijn klanten en hen een passende behanding aan te bieden.

Stoel Yoga

Jarenlang heb ik Stoel Yoga met dementerende ouderen en mindervaliden beoefend. Hierdoor ben ik in staat deze ervaring om te zetten in een passend aanbod voor verschillende doelgroepen. Stoel Yoga kan helpen de duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Mijn producten

Hieronder vindt u een overzicht van de 100% natuurlijke producten die ik gebruik bij de massages en behandelingen in mijn salon of voor mijn eigen samengestelde producten.

Bach Bloesems

Heerlijke 100% natuurlijke bloesemaroma’s. Een cadeau van de natuur met een positieve invloed op onze emoties en zelfvertrouwen. Ik gebruik deze producten op maat als aanvulling op de holistische behandelingen.

Chi Natural Life

Van dit Nederlandse merk gebruik ik de 100% natuurlijke en biologische gezichtsverzorging; Wood Rose en Happiness (cec). Daarnaast gebruik ik het voor mijn eigen samengestelde aroma oliën voor de massages.

Bloesem Remedies NL

 

Deze heerlijke 100% natuurlijke aromatische preparaten worden gemaakt van bloesems, paddenstoelen, edelstenen en energieplaatsen. Ik gebruik deze producten op maat als aanvulling op de holistische behandelingen.

Aromed

Dit zijn heerlijke pure 100% natuurlijke etherische oliën. Van dit merk gebruik ik de basis en etherische oliën om mijn recepten mee te maken en de massageoliën mee klaar te maken.

Mijn Salon

Deze ruimte straalt meteen positieve energie en rust uit krijg ik van mijn klanten te horen en daar ben ik het zelf helemaal mee eens. Ik zag al enige tijd geleden voor me dat er een sinaasappel poster en een oosterse lamp in een salon aanwezig was. Dat is dus mijn salon en de rest is hierop verder geborduurd. Wanneer je de trap op omhoog loopt komen de geurende aroma’s je vanzelf tegemoet.

Bent u geïnteresseerd geraakt om eens een behandeling bij mij te boeken dan ontvang ik u graag binnen mijn salon voor een ontspannen beleving!

Massage Deurne

Voorwaarden

De massages, behandelingen en specials van Aromabel Deurne zijn exclusief voor vrouwen (m.u.v. de Zorgmassage).

In de volgende gevallen kan ik u helaas geen massage aanbieden: bij de griep, spataderen, tumor (mits toestemming van behandelend arts), koorts, ontsteking, trombose, bij gebruik van hartmedicatie en bloedverdunners, besmettelijke huidaandoening en een slechte algehele toestand zoals lichamelijk en geestelijk.

Een behandeling, massage of special aan huis is alleen bedoeld voor lichamelijk mindervalide mensen en kunt u alleen telefonisch boeken (m.u.v. de Zorgmassage). Hiervoor wordt €25,- extra in rekening gebracht (m.u.v. de Zorgmassage).

Tel: 06-14599089